torsdag 30 juni 2011

Mitt hjärta blöder...

När barnen på ngt sätt lider mår jag skit! Så fruktansvärt jävla jobbigt är det! Och det är inte sällan vi har det så tyvärr. Nu är det åter igen D som drabbats...

Han började klaga i förrgår på att han hade ont i snoppen. Den verkade öm. Vi ringde genast 1177 o de sa tvätta o lufta o D klagade inte så mkt mer under dagen, nämnde det någon gång bara.
Natten till igår vaknade han o skrek för att det gjorde så ont! I går morse skrek han som en stucken gris medan han kissade o vi fick en tid på vårdcentralen. Lite förutseende som man kan vara ibland så fixade vi ett urinprov vi tog med.
Dr kollade o det bestämdes att vi skulle fortsätta med tvättandet samt smörja med vaselin o lufta. Dagen flöt på, det gjorde visst ont att kissa i blöjan men D går oftast o kissar på pottan trots att han vägrar ta av sig blöjan men de gånger han glömde av sig skrek han som en galning. Precis innan läggning - då han dessutom var ordentligt trött kom den värsta hittills, man vet verkligen inte vart man ska ta vägen då det är så...

Nu är klockan 9 o de kommer nerför trappan, ska höra om vi ska ringa dr eller ej...

1 kommentar:

Sanna sa...

Hej!

Vet inte om du fått tipset eller om ni kanske redan gjort detta, samt att det verkar vara bättre för D´s del nu men tänkte bara skriva vad vi fick tipset om av läkaren när vår äldsta son hade en infektion.

Han blev ordinerad bad i helst 20 min fem ggr per dag tills det kändes bättre för honom samt att vi fick med en tub med Xylocain att bedöva med. Funkade jättebra och gick över fort, han fick senare en ny infektion ngt halvår senare och då gjorde vi om det igen :)

Kram Sanna